d e ! s i g n

hnadesignstudio's professional blog

works

A Konyhakiállítás idén azt gondolom, hogy elég színvonalasra sikerült. Nem volt egyetlen olyan stand sem, ami nem vágott a témába. Ízléses standok, igényes kiállítók kápráztatták el a Pap László Budapest Sportarénába látogatókat minden sarkon, ráadásul a tavaly bemutatott macsali-féle munkaközi állapotokat tükröző LG-HI-MACS-ból készített hajókonyha idén teljes pompájában tündökölt. A bejegyzésben több, mint 40 kiállítóról látható összefoglaló (a teljesség igénye nélkül). Ha valaki esetleg nem jutott ki, úgy gondolom, ez a bejegyzés bőven kárpótolni fogja, hiszen nem marad le szinte semmiről. A macsali hajókonyháról pedig külön bejegyzés is készül majd itt a hna design blogon.

Kezdésnek a smeg hűtőit és mosogatógépeit tettem be, mert ahányszor látom őket, annyiszor nyűgöznek le. A csíkos példányt majdnem sikerült a következő Otthonok és kertek számba beillesztenem a csíkos shopping rovatba, de a projekt megdőlt, mert kiderült, hogy a mostani lapszámban már benne van...

A QuattroMobili és a gorenje közös standja idén nem a dizájnjától, hanem a környezettudatosságától zengett. Csupa energiatakarékos és ergonomikus bútor és gép sorakozott a kiállítás helyszínén. Legjobban az a sütő tetszett, amelyik megtanít sütni, főzni azáltal, hogy miután kiválasztottuk az elkészítendő ételt, megmutatja, hogy melyik tepsinket vegyük elő, melyik szintre tegyük, mekkora hőfokot állítsunk be, mennyi ideig pároljuk, süssük, főzzük az ételt és mindezt úgy, hogy az étel pont addigra lesz kész, mire a vendégeink megérkeznek.

A Russel Hobbs termékein nincs mit ragozni. Egyszerűen mesések! A kristállyal kivert kenyérpirító a favorit!

A Miele nem csak áráról híres, hanem a minőségéről is. Ha egyszer újjászületek, biztos beépítek pár terméket tőlük az otthonomba. Az óriásbögre, a zenekarok road bőröndjeit imitáló berendezések szuperek, és a szállodák, éttermek és vasalni utáló hölgyek számára készített vasalógép pedig a pont az 'i"-re.

A Bosch standján legjobban ez a helyes kis botmixer tetszett meg.

A Teka beépített konyhagépeinek szlogenje önmagáért beszélt: "A minőség beépül otthonába".

A svájci cremesso kávégépeihez már potom 20.000.-ért hozzá lehet jutni, a Jura standja pedig talán a legszínvonalasabb volt az összes közül.

A MULTIKOMPLEX standján minden évben nyüzsögnek az újítások. Idén is sikerült megörökítenem jó pár újdonságot. Különösen érdemes odafigyelni a képsor végén látható pultba épített elszívó hatékonyságára. Az ember nem is hinné, ha nem a saját szemével látná. A második gép egy tv-vel turbózott elszívót ábrázol, ami annyira fényes volt, hogy a fél csarnok belelátszott. Vigyázni kell, hogy otthon mit teszünk a vele szemközti falra!

A Chippendale Angol Kft. klasszikus tűzhelyei minden country stílusú konyhában jól mutatnának, de én megkockáztatom, hogy a sárga még egy modern enteriőrben is jópofa.

A LOFRA termékei hasonlóan színvonalasak. A nagy merőkanalak nagyon sokat dobtak az amúgy is igényes kompozíción.

Aki a Liebherr-t eddig csak a munkagépeiről ismerte, most azonnal menjen el szétnézni a konyhagépei közé is! Nem csak a fehér üveg hűtőjük volt lenyűgöző, hanem az a szemlélet is, hogy egy ízlésesen telepakolt hűtővel mutatják be, hogy milyen szépen, rendszerezetten lehet kihasználni ezt a műtárgyat, ami ráadásul becsukja a saját ajtaját is!

A Küppersbusch szokás szerint minőségi készülékeket vonultatott fel. Legszebbek a virág motívummal díszített termékei voltak.

A Tectona Grandis standján most igen jutányos áron juthattunk hozzá a kültéri konyhákhoz. A piruló műgombákat muszáj volt lefotóznom.

A PLANCHA MANIA szintén nagyon minőségi és különleges, kültéri sütés-főzéshez segítséget nyújtó berendezésekkel rukkolt elő.

A Landmann standján a kis türkiz ufo tetszett meg nagyon.

A Bányai Bútor egy igazán szép és elegáns, lila nappali-étkező-konyha összeállítással érkezett.

A YUNO standját a sajátos összhang jellemezte. A Varga's light fekete világító korongjainak első darabjai a mi fürdőnkbe készültek. Imádom őket, mindenkinek melegen ajánlom figyelmébe!

Az egyik leglenyűgözőbb stand talán a Gamper-é volt. Kerrock-ból készített bútoraik világszínvonalúak.

A Buratinodesign és a Siemens közös standján az élvilágítások és a különleges munkapult tetszett leginkább.

A n'kara annyi jópofa újítást épített be konyhájába, hogy inkább menjetek el hozzájuk és nézzétek meg személyesen, hogyan például lehet tv-t tenni a konyhaszekrény ajtajába és hangszórót a 18 mm vastag korpuszba! Kísérletező kedvű csapat. Szeretem az ilyet!

A la Meridiana üzletében minden van, ami mediterrán! Kevés burkolat volt a kiállításon, így megörültem a náluk található szépségeknek, de azért a sparheit sem volt semmi!

A FORMA VIVENDI mindenkit sikeresen megdöbbentet a csapadékvíz elvezetését szolgáló eszközével. Valami bombajó volt a gerendákból "tákolt" konyhájuk az egyedi megoldásokkal!

A Practic Romantic szintén a rusztika szerelmeseinek boltja.

A Hacienda 2 izgalmas összeállítása. Nagy kedvenc a közeli fotó 3 dimenziós faliképről.

Szokatlan, de szép megoldás a nolte-tól.

Az impala ízléses és formatervezett ülőalkalmatosságokkal érkezett.

Az Europeo standján Friedl Kiss Viktor festményétől hidaltam le.

A SALT'N PEPPER standján szintén a dekoráció nyűgözött le.

A HOME magazin standja is egy gyönyörű festménnyel büszkélkedhetett.

A CASAMOBILI rengeteg apró konyhai kütyüvel érkezett. Sok-sok mágneses óra közül választhatunk, ha hozzájuk megyünk.

A moringa név Molnár Réka kifinomult mintavilágát és harmonikus színekben tervezett termékeit rejti. A legviccesebbek a hőre mintájukat változtató bögrék, amelyek blokk utolsó képén láthatóak.

A SENCOR termékeit alaposan átgondolt dizájn és kellemes színvilág jellemzi.

A konyhai apróságok közül a rózsa alakú tányérok volt az ultrafavoritok. Hajrá zak! designs!

Korszerű serpenyők a lamart kínálatából magyar, sárga és fekete színekben. Na meg egy különösen kedves és szimpatikus fiatalember a stand túloldalán. A legjobb fotóalanyom volt.

A Hailo kis helyes színes kukái. (A magyarországi forgalmazó kérem jelentkezzen!)

A Villeroy & Boch Furmányos tányérokat tervezett mostanában, de kedvencem tőlük mégis az óriáskancsó volt.

A netedény nekem adhatná ezt a motoros tésztagépét! bírnám! A bocitepsi meg a legviccesebb holmi volt a kiállításon.

Végezetül BE HAPPY bevásárlótáskák gyakorló háziasszonyoknak! (A magyarországi forgalmazó kérem jelentkezzen!)

Remélem tetszett a bejegyzés! Én biztos, hogy jövőre is elmegyek és be is számolok a kiállításon tapasztaltakról!

Korábbi Konyhakiállítás összefoglalók: 2010, 2011

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához itt, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess!

"/>
süti beállítások módosítása