d e ! s i g n

hnadesignstudio's professional blog

works

Most hogy szabin vagyok és távolról nézem az átépítést, kicsit olyan, mintha sebész lennék és számítógépes vezérlésű robot karral kellene megműtenem valakit. Sokkal jobb testközelben lenni a munkadarabbal, de hát ez van, most ezt kell szeretni. A fotók érkeznek én meg szemrevételezem őket, hogy minden rendben halad-e. Eddig úgy tűnik igen. Tegnap, azaz kedden készültek a bejegyzés képei, de egy kis fázis késésben vagyok a távmunkával, egyéb munkával és házimunkával töltött szabadságom alatt. Tegnap egyébként a villanyosok, a légkondisok (az ő munkájukról sajnos nincsenek fotóim) és a burkoló ténykedett a lakásban. A héten, ha minden igaz vége lesz a hangos munkáknak, hogy végre Mekk Elek is megnyugodjon. Hogy ki is ő, azt az előző rész bevezetőjében olvashatjátok.
A leendő végeredményről készült látványterveket itt találod, ha még nem láttad.

1. A villanyszerelők és a légkondisok sok-sok vájatát láthatjátok a következő képeken. A mennyezeti kiállások tökre olyanok, mintha néhány rozmárt betonoztak volna be a födémbe. Nagyon vicces...

Elsőként a gyerekszoba:

Majd az előszoba:

A nappali:

A konyha:

És végül a gardrób látható a képeken:

2. A burkoló igen mívesen, az ügyfél legnagyobb megelégedésére végzi a munkáját. Hát igen. Ez már nem bontás, hanem építés a javából.

3. Még annyi történt ma, hogy a burkolók főnökével összefutottunk nálam délelőtt és jól kiválasztottuk a MAPEI Kerapoxy Design kollekciójának nem túl sok színéből a megfelelőeket.

A bézs csempébe a 729-es bézs megy. Az antracitba pedig, amiben barna csíkok is futnak a 731-es sötétbarna megy. Mivel csak 9 kg van a MAPEI-nél pillanatnyilag és 2 hét múlva lenne megint, így a padlóra kerül csak ez a szín.

A mozaikcsempébe pedig a 770-es sötétszürke megy ezüst glitterrel (csillámmal), de erről sajnos nincs mintám. Képzeljétek el a bal oldali mintát ezüst csillámokkal és nagyjából egy csillogós alumínium szürkét fogtok kapni. Szép lesz, mert a mozaikban vannak ezüst négyzetek is, de minta nincs nálam, így nem tudtam lefotózni. Sebaj, majd élőben hétfőn. Addigra már be is lesz dolgozva a fuga a  rendeltetési helyére.

Ha tetszett a bejegyzés, legközelebb is tarts velem!

A bevezető részt itt olvashatod:

Egy budapesti lakás újragondolása

A többi nap eseményeit pedig itt:

Egy lakás új ruhája 1.

Egy lakás új ruhája 2.

Egy lakás új ruhája 3.

Egy lakás új ruhája 4.

Egy lakás új ruhája 5.

Egy lakás új ruhája 6.

Egy lakás új ruhája 7.

Egy lakás új ruhája 8.

Egy lakás új ruhája 9.

Egy lakás új ruhája 10.

Egy lakás új ruhája 12.

Egy lakás új ruhája 13.

Egy lakás új ruhája 14.

Egy lakás új ruhája 15.

Egy lakás új ruhája 16.

Egy lakás új ruhája 17.

"/>
süti beállítások módosítása