d e ! s i g n

hnadesignstudio's professional blog

works

Múlt hét csütörtökön részt vettem az IKEA Örs Vezér téri áruházának sajtótájékoztatóján, ahol a 2013-as új katalógus került bemutatásra. A rendezvény már önmagában is kellemes lett volna, de köszönhetően annak, hogy a fél lakber és design blog világ ott volt még jobb volt a hangulat. Az első képen balról jobbra haladva: Á-A-T (Kópis Benedek), Szoba kilátással (Klein Kinga), Manzárd Café (Gyarmati Laci és Gerlai Tibi), közöttük Inspirációk (Csorba Anita), a hölgy, aki az arcát takarja épp Kedvenc otthon (B.Tier Noémi), mögötte Artinterior (Zboróvári Krisztina), végül jobb szélen a második sorban Otthon és dekor (Kosztolányi Timi). A hangulat fergeteges volt, a kaja pedig isteni!

Végre magyarul is elérhető a 2013-as IKEA katalógus. A sajtótájékoztatón megtudhattuk, hogy egy minden szempontból haladó szellemű kiadványról van szó, hiszen a katalógusban sok DIY (csináld magad) ötlet is található, illetve rengeteg plusz tartalom van benne az okos telefonnal rendelkezők számára. A katalógus másik érdekessége, hogy az új elrendezés szerint már az alvás címszó alatt található meg minden, ami régen a hálószoba alatt volt megtalálható, mert egyre több multifunkciós, egyterű és kisméretű otthon van a világban. A központi téma pedig a jövő évi katalógusban a textilek szeretete, használata és végtelen sok dekorációs lehetősége.

Több különböző stílusú és színvilágú enteriőr részlet előtt vitt az utunk az interakciós séta során.

Kedvenceim az új ágynemű, lámpák és faliképek alkotta együttes, ami nem volt a séta része, de én azért kattintottam egyet.

Az IKEA áruházak legnépszerűbb bútorcsaládja személyesen.

Ez megint nem volt a séta része, de nagyon tetszett a kompozíció.

Laza Péter, az IKEA lakberendezője magyaráz hevesen a textilek sokoldalúságáról a leghipiszuibb és legkevésbé ikeás összeállítás előtt. A lakber folyóiratokból készített hokedli volt a kedvenc, na meg a lámpa, a kifordított huzatú csővázas kanapé, a pöttyös párnák... Tök trendi volt (a szőnyeget kivéve).

A legeslegnagyobb kedvenceim pedig a színes ragasztószalaggal felragasztott textildarabok voltak, mint dekoráció.

A hab a tortán: KAJA!!!

Végül, de nem utolsó sorban: Manzárd kézben a búcsúajándék párna, amiket az egyik új textil levélmotívumaiból vágtak ki és varrtak direkt nekünk.

2 lopott pillanat és kép az Inspirációk blogról. Köszi Anita! :-)

Balról jobbra: én, Kedvenc otthon, Manzárd Café.

"/>
süti beállítások módosítása