d e ! s i g n

hnadesignstudio's professional blog

works

Ma kilátogattunk Pepével a BNV-re, hogy megnézzük, mit is kínál nekünk a Tér-forma-design lakberendezési kiállítás a márciusi Lakástrend és Lakáskultúra élőben, az áprilisi Construma és a májusi Konyhakiállítás után.
Azt kell, hogy mondjam, hogy aki mind a négyre kiment, annak nem sok újat nyújtott, de aki csak erre ment ki, sajnos az is elég hamar végig tudott szaladni a standokon.
Mi ennek ellenére elidőztünk 6-8 cégnél soha be nem fejeződő építkezésünkhöz keresve anyagokat és megoldásokat, továbbá megnéztünk jó pár standot is, ahol a látottak jól jönnek belsőépítészkedés közben. Remélem néhányotoknak azért hasznos lesz ez a kis összeállítás.

Kezdőlapnak a SOLO-DUO-n belül, az  Antro csoport által kifejlesztett autót választottam. Ez a csoport felelős hivatalosan az alternatív energiák és járművek fejlesztéséért hazánkban. Jó lenne, ha végül itthon kerülhetne gyártásba az autonóm házakkal egyetemben.

A Passzívházépítők Országos Szövetsége full extrás, zöldtetős standdal érkezett. Remélem 1-2 éven belül tömött sorok fognak kígyózni ezeknél az installációknál.

Legjobban  FaB Color standja nyerte el a tetszésemet, ahol gyönyörű angol tapéták és hozzá illő színű festékek voltak kaphatóak.

Az ötödik évszak (a télikertgyártó) megoldást kínál a medencefedési problémákra (is), ha valaki nem ívesben, hanem nyereg- vagy félnyeregtetőben gondolkodik.

Az új generáció egyedi tervezésű fa bútorait és tárgyait a különböző hazai iskolákból a Magyar Bútor és Faipari Szövetség standján láthattuk.

A cseh Paramit cégnél sokféle csetreszt rendelhetünk meg a neten és el is küldik Magyarországra.

A Lombik Kft. többek között látványos buborékfalakat is készít. Az ügyfeleim vírust kaptak a honlapjukról pár hónapja, de most úgy tűnik már semmi baja. Bátrabbak nézzenek körül, ha máshogy nem személyesen, mert érdekes lehet, ha üvegtermékekre vágyunk.

Nagyon szép kis fürdőszobarészletek voltak kiállítva a marbec-nél.

Végre találtunk modern infraszaunákat, ráadásul világos színű rezgő nyár színben az Infraworld-nél.

A LOSZ standján Country és City enteriőrök voltak kiállítva.

A jelenlegi divatszín, a türkiz a trend előrejelzések szerint apránként átmegy olajkékbe.

A Trendlakás standjáról most csak ezt az egy képet teszem be, mert róluk hamarosan készül egy önálló bejegyzés. A honlapját mindenképp nézzétek meg, és ezt nem csak azért mondom, mert "kaptam egy fület" náluk, hanem mert szép és szinte kizárólag magyar bútort forgalmaznak.

Itt ez a frappáns kis piros lépcső fogott meg.

A kültéren pedig a Hungexpo saját térhatároló betonpadjai. Elfogadnék egy-két ilyet a kertembe.

A LOTUS HOME-ban már 13 színben rendelhetünk műrattan kertibútorokat.

A másik műrattan forgalmazónál, a Tahiti-nél pedig beleszerettem ezekbe az organikus kerti díszekbe.

Ezeket csak azért tettem be, mert döbbenetes látni, hogy egy-egy felkapottá váló drága és dizájnos természetes anyag, forma vagy szín hogyan válik egyre inkább sematikussá, megfizethetővé.

A távol-keleti kollégák csarnokában csak 2 percet töltöttünk, mert idén még áthatóbb volt az illat, mint tavaly és mert becsúszott egy apróbb asztmaroham is emiatt.

A gyerekcsarnokban nagyon tetszett a Huppanj bele! babzsákfotelek erdeje.

Utunk vége felé meglepődve tapasztaltuk, hogy ez a stand nem egy ruhatervezőnek a standja (ha igen, jól álcázta magát), hanem a KARE állította ki rajta bútorait.

Búcsúzóul a gyerekpavilon leghelyesebb lufirekorder standját fotóztam le...

...és kifelé menet a helyes kis mintás elefántokat. Jó kedvre derítettek ebben a vacak időben, és a miatti csalódottságomban, hogy évről-évre zsugorodik a kiállítás.

"/>
süti beállítások módosítása