d e ! s i g n

hnadesignstudio's professional blog

works

A FAB color által Magyarországon forgalmazott Farrow & Ball-tól gyönyörű, egyedi tapétákat, valamint páratlan minőségű és színmélységű festékeket választhatunk a tökéletes enteriőr megalkotásához.
A cég pici, ám de annál inkább meggyőző standja és az azt követő előadása szívembe zárta ezt a márkát egy másodperc alatt.  Bővebben olvashattok a cégről a nyitókép után.

 

A termékek az első mozdulattól az utolsóig a dorseti gyárban készülnek a minőségellenőrzésre nagy hangsúlyt fektetve. A tapétákhoz és festékekhez kizárólag természetes anyagot használnak (mészkő, gitt, lenolaj, kaolin)  és kerülik a káros anyagokat, mint az ammónia, vagy a formaldehid. Tevékenységeiket – a nyersanyag- és energiafelhasználáson át a hulladékgazdálkodásig – a környezetvédelem szempontjából felelősségteljes módon végzik. Minden termékük környezetbarát, és megfelel az EU környezetvédelmi rendelkezéseinek is a festékek VOC- tartalmát (illékony szerves vegyületek) illetően. Ezek a vizes bázisú festékek szinte szagtalanok és VOC - tartalmuk alacsony vagy minimális. Minőségi színezőanyagot és gyantát használnak, ezáltal érik el a mély és ragyogó színeket. A tapéták kiváló minőségű, speciális, sima, fényes bevonatot kapnak, amely bevonat nem változtat a tapéta megjelenésén, de tartóssá és könnyen tisztíthatóvá teszi azt. A tapétáik úgy lettek megteremtve, hogy mindegyikhez készült ugyanolyan vagy hozzá illő színű festék is. Minden minta egyedi textúrájú, amit azzal érnek el, hogy kézi bolyhozásos technikával hordják fel az alapszínt. Erre a rétegre kerül fel egy másik festékréteggel a mintázat vagy a csíkozás, és ez adja a tapéták különleges és egyedi szépségét. A sokféle minta és a több, mint 800 szín közül szinte garantált, hogy mindenki talál kedvére valót.

Az enteriőr fotókon láthatjátok majd, hogy gyönyörű harmóniák hozhatók létre a tapétázás, a falak, a padló és néha a bútorok lefestése által. Érdemes megfigyelni, hogy a szegőléc legtöbbször más színű, mint a padló. Ez külföldön már évek óta nagy divat.

Kültéren is alkalmazható festékeiknek is ragyogó színei vannak. Nincs szebb egy házon, mint egy szép és érdekes színű bejárati ajtó.

Végezetül egy hangulatos kis kerti létesítmény pici költöző barátainknak.

És ami a cég repertoárjában található:

Falfesték típusok:
-matt,
-mosható matt,
-alacsony fényű fa- és fémfesték,
-magasfényű fal-, fa- és fémfesték,
-padlófesték.

Kültéri falfestékek:
-matt falfesték,
-alacsony fényű fa- és fémfesték,
-magasfényű fal-, fa- és fémfesték.

Tradícionális festékek:
-porózus falfesték,
-kazein tartalmú falfesték,
-hagyományos mészfesték,
-szinezők ,
-tökéletesen matt fal-, fa- és fémfesték,
-lakkok.

Alapozók, mélyalapozók:
-
beltéri fa alapozó,
-szennyeződés gátló alapozó,
-falfesték alapozó,
-fém alapozó,
-stabilizáló alapozó,
-kültéri fa alapozó.

Tapéták: -damaszt mintás,
-virágmintás,
-csíkos,
-geometriai mintás.

"/>
süti beállítások módosítása