d e ! s i g n

hnadesignstudio's professional blog

works

Március 3-dikán egy nagyon nagy élményben volt részem az EUROPA DESIGN-nak köszönhetően, meghívást kaptam ugyanis Marco Maran előadására, a PARRI-nak tervezett bútorai kapcsán.
A rendezvény kellemes volt és családias. A PARRI tulajdonosa, Massimo Parri szórakoztató bevezetője után Marco Maran előadása következett saját munkájáról és a cégnek tervezett termékeiről. Lívia, a tolmács időnként közbe kellet szóljon az olasz nyelvű előadásba, mert a hirtelen rázúduló 40 mondatot nehezen tudta volna reprodukálni, ha még egy fél percig hagyja érvényesülni Marco-t, aki olaszos lendülettel és hévvel tartotta előadását. A rendezvényről készült képeket itt láthatjátok, a videót pedig itt. (A videónak ugyanaz a záróképe, mint itt a nyitókép, szóval nagyon jól sikerült.)
A nyitóképen Marco bal oldalán Csontos Móni, építész barátnőm, jobb oldalán pedig szerény személyem bazsalyog. Fergeteges élmény egy ennyire tündéri és közvetlen, ugyanakkor világhírű dizájner kanapéján a dizájnerrel magával együtt ülni. Legközelebb próbáljátok ki Ti is!
(Ráadásul ígért egy interjút Marco a dekooder-nek, ami már folyamatban van, remélem hamarosan összejön.)

Következzen pár kép az EUROPA DESIGN oldaláról.

Itt beszélgettünk nagyjából 10 percet Marco-val a 2 előadás közötti szünetben. Nagyon érdekes dolgokat mesélt magáról és a munkájáról és azt is elmesélte, hogy építész létére miért mégis székek tervezésére adta a fejét. Na és persze itt mondott egyből igent az interjúra is.
Kezemben Marco színes névjegykátyáját szorongatom.

Az EUROPA DESIGN képei után következzen pár saját.
Bal oldalon ül Marco, középen Feuertag Ottó, az EUROPA DESIGN vezetője, az előadást pedig Massimo Parri tartja.

Egy kis életkép az előadások szünetében.

Székek raklapokon hegybe-halomba. Szépek, kecsesek, színesek.

Móni halacskákat simogat.

És végezetül egy ilyen volt...

...ilyen lett.
Ez a jelenlegi kedvenc ülőalkalmatosságom Marco-tól.

Hálás köszönetünk az EUROPA DESIGN-nak a meghívásért!

"/>
süti beállítások módosítása