d e ! s i g n

hnadesignstudio's professional blog

works

Ahogy előző bejegyzésemben megígértem, ez a post arról a prospektusról fog szólni, melyben fürdőszobánk és az előző bejegyzés megmentett art deco fotele is szerepel. Az egyedi zuhanykabin gyártó cég (FONTESSA) a fürdőszobánk láttán kedvet kapott hozzá, hogy a hna design studio-val és annak fürdőszobájával készítse el ez évi prospektusát. A megbízatás olyan jól sikerült, hogy még a nevet és a logót is a prosihoz igazíthattuk. Ez aztán az igazi ráncfelvarrás: új név, új logó, új színek és új prospektus született a hna design studio-ban! ;-)

A prospektusból kiderül, hogy mennyi gyönyörű alapmodell van a kínálatban, de emellett bármilyen egyedi, exkluzív igényt is kielégítenek. Sőt, bármilyen színt és mintát is megálmodhatsz a zuhanykabinodra, zuhanyfaladra vagy tükrödre a meglévő alapminták mellett.

A szöveges rész kapott anyag, a szép fotókért köszönet F. Tóth Gábornak, az élethű renderekért pedig Csontos Mónikának, akinek az egyik mintája már egy Erdélyben lévő zuhanyfal üvegét díszíti azóta.

"/>
süti beállítások módosítása