d e ! s i g n

hnadesignstudio's professional blog

works

A napokban részt vettünk a dekooderes lányokkal egy jótékonysági karácsonyfa díszítő eseményen a Adventi Királyi Vásár rendezvény sorozat keretében. A fákra egy hónapon át lehet majd szavazni a facebookon, majd pedig licitálni lehet rájuk. Az árverezés során befolyt összeget Down-kóros gyermekek megsegítésére fogják fordítani.

Természetesen dekooder színekbe öltöztettük a fát. A díszeket 6 tagunk készítette, de előre nem egyeztettük, hogy pontosan ki milyen díszt fog csinálni, így még nekünk is meglepetés volt, hogyan is fog kinézni a fánk a végén. A lényeg minden esetre az volt, hogy otthonainkban fellelhető anyagokat használva, környezettudatos karácsonyfa váljon belőle.

Saját és fiam kis kezeivel varrt szív alakú díszek. Ha valaki hasonlókat szeretne gyártani, pontos útmutatót talál az InstatLife-on.

Kosztolányi Timi papírból, kézzel "faragott" rénszarvasai.

Szabó Fanni térhatású csillagai.

Klein Kinga két dimenziós csillagai.

Zai Viki sütőformából létre hozott szépségei.

Csorba Anita IKEA gazdaságos szatyor masnijai.

Csorba Anita csipeszdíszei és a fa gyökerének letakarását szolgáló anyagdarab.

Mindenféle szalagok a rögtönzött csúcsdíszhez.

A karácsonyfa, amit felöltöztettünk, miután sikerült odarángatnom arra a pontra, ahol fel tudtuk állítani, ahol körbe tudtuk állni díszíteni és ahol a segítőnk be tudta faragni egy reszelővel a földlabdát a műanyag cserépbe.

Viki és Timi díszválogatás közben.

Anita és én díszítés közben.

A négy csajszi, aki csütörtök délelőtt el tudott menni a Gozsdu udvarba, hogy a saját és a többiek által készített díszeket ráaggassa egy üresen álló üzlet loft falai között a fenyőfára.

A kész karácsonyfa.

A rögtönzött csúcsdísz.

Közeli részletek.

A dekooder fa végső helyén a Gozsdu udvarban.

Csorba Anita saját félkész fája és a háttérben a dekooder fa.

Nagyon felemelő élmény volt egy ilyen jótékonysági eseményen részt venni. Nagyon bízunk benne, hogy a licitálás során minél több pénzt sikerül általa a beteg gyerekeknek eljuttatni, és nem utolsó sorban reméljük, hogy egy boldog ember otthonát vagy egy környezettudatos cég auláját fogja díszíteni a dekooder fa! :-)

"/>
süti beállítások módosítása