d e ! s i g n

hnadesignstudio's professional blog

works

Első styling munkám eredménye 2 oldal az OTTHONOK és KERTEK 2012. február-márciusi számában. A feladatra csak 2 hetem volt, így minden tudásomat be kellett vessem, hogy a már meglévő munkáim mellett ezt is megoldjam, de úgy érzem, hogy végül sikerült a két témából a maximumot kihoznom.

1. OLDAL:

A kéréseknek megfelelően össze kellett állítsam egy fehér háttérre rendezendő Shopping rovat anyagát a közelgő tavasz jegyében lehetőleg sok-sok virágmintával.
Két vonalon futottak a gondolataim. Készítettem egy pasztell árnyalatokba öltöztetett összeállítást és egy kimondottan harsányat is. Ezeket beküldtem a szerkesztőségbe, ahol is 4:0 arányban a második kép, azaz a harsány verzió lett a befutó.

Ez az oldal a TAVASZ ZSIBONGÁS címet kapta, amihez kedvenc cégeim legvirágosabb termékeinek nagy felbontású fotóit kértem el. A képen látható párnát a Bambuszmániában pillantottam meg (enteriőrfotókról már ismertem a kicsikét). Nem volt róla nagy kép, így semleges háttér előtt lefotóztam, kiretusáltam és elküldtem a többiekkel a szerkesztőségbe.

A kiválogatott tárgyakból a következő oldal született meg KARE, BoConcept és Bambuszmánia tárgyakból:

2. OLDAL:

A másik oldal, amit ki kellett dolgozzak, egy XXI. századi királylány hangulat lila színnel a középpontjában. Ez az egyik kedvenc témám, lassan már doktorálhatnék is belőle. Kapásból tudtam, hogy ha valahol, akkor egyik kedves ügyfelem lakásában lenne ideális fotózni azokat a termékeket. Legnagyobb örömömre ügyfelem kapásból igent mondott a felkérésre. A szépséges lámpát, takarót, urnát, párnákat, gyertyatartókat és állatokat ő is elfogadta volna mind, akárcsak én. Ezeket a következő boltokból szedtem össze:

BoConcept

SPIRITHOME

Ebben a gyönyörű boltban annyi csodaszép glamour tárgyat láttam, hogy alig tudtam kiválogatni, miket vigyek magammal a fotózásra. A következő 3 kép tárgyait nem vittem el, pedig a háttérben látható óriási napraforgó alakú ezüst tükörre nagyon fájt a fogam.

KARE

Sajnos erre a tükörre is hiába ácsingóztam, nem hozhattam el, mert félő volt, hogy szállításnál, fotózásnál sérül.

A zöld buddhát csak a hecc kedvéért fotóztam. Van egy "lakásunk", ahol nagyon jól mutatna, ha nem lenne olyan rettentően drága.

Végül a felnyalábolt tárgyakkal megérkeztem kedvenc lila-arany-bézs glamour "lakásunkba", ahol a nappali sarkában, a kanapé öblében rendezgettük Rajcsányi Artúr fotóssal a tárgyakat mindaddig, míg úgy nem éreztük, hogy minden tökéletesen összeállt. Ehhez nekem egy kicsit össze kellett borzoljam a szögletes gondolkodásomat, ami végül sikerült is, és jót is tett a képnek. És szerencsénkre rájöttem, hogy itt is van olyan tükör az alsó szinten, ami pont beleillik a koncepcióba, így már nem szomorkodtam a két el nem hozott tükör miatt.

Ilyen lett a kompozíció egy amatőr fotós gépével, magyarul saját fotómon.

Ez pedig a végeredmény egy profi fotós, Rajcsányi Artúr fotójával. Fiúk, most fogjátok be a fületeket: -Szerintem csodaszép lett!
A gyönyörű tárgyakat az IDdesign, a BoConcept, a KARE és a SPIRITHOME üzleteiből hoztam, melyeket még aznap szépen vissza is szállítottam. A lila téglalapról jobb alsó sarkából lemaradt, hogy a szépséges horgolt takaró is az IDdesign üzletéből van.

Remek kaland volt és az újságnál is azt gondolom, hogy elégedettek voltak a végeredménnyel, mert a következő számba 3 oldal anyagát kell összeállítsam és az általam színtervezett és stylingolt esztétikai központ is szerepel majd benne, ha minden jól megy. Szóval hajrá, ha még nem vettétek meg az OTTHONOK és KERTEK 2012. február-márciusi számát, akkor tegyétek meg most és a következő számot se mulasszátok majd el megvásárolni! Lesz benne kezeim nyomán 1 csíkos és 1 nagypolgári shopping rovat, továbbá egy hangulatos fotó szebbnél-szebb csempékkel.

Végül az előbb említett esztétikai központról egy fotó, amit január elején, a befotózás napján készítettem:

"/>
süti beállítások módosítása