d e ! s i g n

hnadesignstudio's professional blog

works

A Lakástrend 2012 kiállítás számomra legizgalmasabb standja a MOZA-é volt, mert sok apró figyelemfelkeltő, jó ízléssel összerakott részlet és egy csomó elszórt narancs szegezett a standhoz.
A MOZA cementlap manufaktúra egyébként cement- és mozaiklapok készítésével és tervezésével foglalkozik. Nevük a MOZAiklap szóból ered, s nem csak ebben hordoznak hagyományokat, de a lapok készítésében is: minden lap a egyesével, manufakturális körülmények között, kézzel készül. A MOZA cementlap manufaktúra kizárólag magyarországi alapanyagokból, a legjobb hazai szakemberek tudásával készíti termékeit.

A MOZA üzletét Budapesten, a Holló udvarban találjátok. Az üzletről készített képeket egy decemberi hajnalon fotóztam, farkasordító hidegben, a dekooder fa díszítésekor. Sajnos nem volt nyitva, így csak távoli képeket tudtam készíteni, de az messziről is látszik, hogy különleges világítótestek, cementlapok, bútorok és tárgyak fogadják az ide érkezőket:

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához itt, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess!

"/>
süti beállítások módosítása