d e ! s i g n

hnadesignstudio's professional blog

works

Pár hete egy toszkán hangulatú családi ház tervein dolgozunk régi, nagyon kedves ügyfeleinknek. Most éppen a konyhánál tartunk, és ehhez gyűjtögettem képeket, hogy inspirálódjunk kicsit.
A képekből kiderül, hogy számos pontja van egy vidékies stílusú konyhának, ami szükségeltetik ahhoz, hogy igazán autentikus hatást érjünk el. Értem ez alatt a mennyezeten futó látszó gerendákat, a tömör fa, míves kidolgozású bútorokat, a strukturált felületű falakat, a meleg színek használatát, a kő- és rusztikus csempeburkolatokat, a rusztikus faburkolatokat, a hangsúlyos épített szagelszívókat, a kovácsoltvasat, a különleges fogantyúkat, a fali és egyéb sok apró dekorációt.
Természetesen egy toszkán hangulatú konyhába nem kell minden egyes momentumot betervezni, de értelem szerűen minél több elemet használunk fel a felsoroltakból, annál tetszetősebb és stílusosabb lesz a végeredmény.
A bejegyzés végén egy kép erejéig azt is megmutatom, hogy a "mi konyhánk" hogyan alakul.

Forrás 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10

A "mi konyhánk" első, rögtönzött vázlatterve így néz ki. Ha kész lesz a végleges terv, természetesen felteszem majd a blogra és ide is belinkelem.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához itt, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess!

"/>
süti beállítások módosítása