d e ! s i g n

hnadesignstudio's professional blog

works

Csorba Anitánál már olvashattatok róla, hogy milyen nagyszerű, jópofa és főleg környezettudatos DIY lehetőségbe botlottunk bele a Max City DESIGN plus kiállításán. Ha még nem jártatok nála, akkor menjetek át és olvassátok el bejegyzését, ahol érdekes dolgokat tudhattok meg a Medence Szalon és Concept Store munkásságáról szuper képekkel társítva. Aztán miután elolvastátok Anita bejegyzését, gyertek vissza és nézzétek meg itt is, hogy milyen klassz dolgokat készítenek ezek az igazán környezettudatos gondolkodású és kreatív fiatalok, és hogy milyen szuper táskákat készítettek nekünk, miután kiválasztottuk a nekünk legjobban tetsző anyagot és hozzávalókat.

A modellek, amik közül választhattunk.

A szabásminták.

Hozzávalók.

A szabásminta körülrajzolása (háttérben Ali baba kakaós nápolyit eszik).

Az alapanyaghoz passzoló szalag kiválasztása.

Anita munka közben.

Így kell összehangolni a színeket. :-)

Az alapanyaghoz passzoló szalag kiválasztása.

A "műhely" varrófiúkkal, varrólányokkal.

Sanyi munka közben.

Sanyi közelről.

Szépséges táskáinkkal.

Aki járt már nálam, tudja, hogy kedvenc témán a színeken és dizájnon felül, az újrahasznosítással kapcsolatos cégek és termékek felkutatása és bemutatása, ezért is éreztem úgy, hogy a Medence csoportnak külön bejegyzést kell szentelnem, mintegy kiragadva a külön bemutatásra kerülő DESIGN+ kiállítás anyagából (ami hétfőn kerül fel a blogra). A srácok gyakorlatilag mindenből képesek értéket teremteni, amit mások már szemétnek minősítettek, legyen az fa, fém, vagy műanyag. A bejegyzés befejező szekciójában szereplő képek újrahasznosított bútoraikról, tárgyaikról és dekorációikról szólnak.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához itt, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess!

"/>
süti beállítások módosítása