d e ! s i g n

hnadesignstudio's professional blog

works

Szokásos 1 hetes nyaralásunkat töltjük Olaszország északi részén, és mint minden évben, idén is bementünk nyálat csorgatni a tengerparti kisváros Desigual gyerekruhákat forgalmazó boltjába. Mivel a 2 éves lányunkra az általam kiszemelt, 3. képen látható szoknyácska 56 Euro lett volna, így most nem éltünk a vásárlás lehetőségével. Volt viszont rengeteg vidám mintás, könnyű, pamut anyagból készült modell is, ami gyakorlatilag pár évig együtt nő a gyerekkel. Ezekbe a rucikba jobban megéri befektetni, ha kedveljük a dizájnos cuccokat, viszont éppen nem vet fel minket a pénz és épp csak fejenként egy-egy ajándékkal térhet haza a család. A boltban szigorúan tilos volt fotózni, főleg a következő szezon modelljeit, így csak 5 képet tudtam készíteni. :-)

Néhány frenetikus, dizájnos és szép gyermek holmit még levadásztam a helyi honlapról, a gyűjtemény végén pár szívdöglesztő kispasival. Nézzetek körül itt, szájtátás melegen ajánlott.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához itt, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess!

"/>
süti beállítások módosítása