d e ! s i g n

hnadesignstudio's professional blog

works

Nem szeretnék dicsekedni, de megúsztuk az elmúlt 6,5 évet először egy, majd két gyerek mellett tiszta, zsírkréta-, ceruza- és mancsnyom mentes falakkal. Büszke is voltam a srácokra rendesen. Egészen a mai napig. Hát, hiába. Új év, új szokások.

A bűntárgy, a bűnös és a bűntett helyszíne:

A fotók a pillanat hevében, telefonnal készültek, miközben másodpercek maradtak a cselekvésre, de remélem mindannyiótok számára tisztán kivehetőek lesznek az események és mindenki levonja a következtetéseket a történetből...

Mi más is lehetne a legalkalmasabb a házilagos graffitizésre, mint a legintenzívebb színű és legkimoshatatlanabb gyümölcsök egyike: az áfonya.

Mióta első gyermekem megszületett és megmutatta nekünk, kezdő szülőknek milyen is az, amikor valami nem ízlik, olyan formán, hogy rajtunk és az etetőszéken landolt az egész, azonnal megfogadtam, hogy etetni csak minden sérülékeny és javíthatatlan felület és tárgy másfél méteren kívüli körzetében vagyok hajlandó.

De ez a mai etetés minden eddigi képzeletemet felülmúlta. Talán csak a kuktás gyermekkori családi élmények voltak ennél gazdagabbak. Ez barátok között is 4,5-5 méter, bár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a gyermek nem a száját, hanem kivételesen a lábát használta. A földön heverő etetőszék asztallapját fiam merő jóindulatból szerelte fel a maga módján az etetőszékre (csak elfelejtette közölni), amit kislányom egyetlen és jól irányzott mozdulattal rúgott le a földre az áfonyás almával együtt, midőn elege lett az evésből. Ekkor szerencsére már az ennivaló 2/3-a nem volt az üvegben, tehát a helyzet lehetett volna még ennél is súlyosabb.

A nagy rohanásban csak egyetlen közeli képet csináltam, de azt hiszem, hogy ezen is tisztán kivehető az elszenvedett kár.

Nem, a létra nem égőcseréhez kellett. A plafont is beterítette a gyümölcspép. Mivel háttal voltam a tapétás falnak (és sajnos nem szemben a lekvárral), míg élek rejtély lesz, hogy ez az egész graffiti fizikailag hogyan is valósulhatott meg. Viszont csodával határos módon a szőnyeget elkerülte az áfonya.

-Mi??? Hogy én???

-Ja, hogy amikor így rúgtam???

-Nem adom a lábam büntire!!! Nem!!!

TANULSÁG: csak mosható padlót, tárgyakat, tapétát és falfestéket vegyünk, ha nem kizárólag színtelen étellel kívánjuk táplálni gyermekeinket!

"/>
süti beállítások módosítása