d e ! s i g n

hnadesignstudio's professional blog

works

Ma hozta házhoz a Hajtás pajtás az Octogon legfrissebb számát. Pár hete ugyan már lehet kapni, de mi nem találtuk meg a szokásos helyeinken, mert sajnos pont a közelmúltban váltott át az újság a túlnyomó részt előfizetéses terjesztésre, így csak pár alternatív árusítóhelyen lehet hozzájutni, ha valaki célirányosan ezt a lapszámot szeretné megszerezni.

Őt keressétek:

Az egyik érdekessége ennek a lapszámnak a sok ragyogó és minőségi épületeket felsorakoztató cikken kívül, hogy ez az első háztervünk, ami nem csak papíron fellelhető, hanem meg is valósult. A másik érdekessége pedig, hogy az újságban szereplő 4 szuper villa egyike a miénk, a másik pedig az Ybl-ön engem is éveken át tanított kollégáé, Markó Balázsé (és barátjáé).

Jó kis iskola ez az Ybl! :-)

Ha tudjátok, feltétlenül vegyétek meg ezt a számot, mindenképpen megéri, főleg, ha szeretitek a kortárs hazai és külföldi építészetet!

Alternatív árusítóhelyek Budapesten:

FUGA - BUDAPESTI ÉPÍTÉSZETI KÖZPONT
1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 5.
ÍRÓK BOLTJA
1061 Budapest, Andrássy út 45.
MŰVÉSZETEK PALOTÁJA
1095 Budapest, Komor Marcell utca 1.
MŰCSARNOK
1146 Budapest, Dózsa György út 37.
TERC SZAKKÖNYVESBOLT
1149 Budapest, Pillangó park 9.

Az újság szerint hírlapárusoknál, TESCO-AUCHAN hipermarketekben, AGIP benzinkutakon is lehet kapni, bár mi egyik helyen sem találtunk, de Ti hátha szerencsével jártok!

A cím és a cikk frenetikus, a Bujnovszky képek meg szokás szerint profik.

Köszönet Martinkó Józsinak, amiért kétszer is becsengetett, mert megtetszett neki a ház! :-)

"/>
süti beállítások módosítása