d e ! s i g n

hnadesignstudio's professional blog

works

Az amiotthonunk 2011. szeptemberi száma egyik kedvenc munkánkkal a nyitó oldalán jelent meg és további érdekessége, hogy az újságban szerepel kisfiunk, Alex kalózos szobája is.

A szobát a legnagyobb titokban, 2010 karácsonyára készítettük Alexnek férjemmel, Pepével, akit már ismerhettek a blogunkról, hiszen többek között megosztotta veletek a kalózláda készítés fortélyait is egy bejegyzésben. Alex persze tudta, hogy mire készülünk, mert rengeteget segített a fúrás-faragások alkalmával és a beszerzőkörutakra is velünk jött, de a végleges állapotot csak Szenteste pillantotta meg. Azóta is imádja a szobáját, ahol hol rend van, hol káosz. Mindenesetre nagyon szeret az íróasztalánál tanulni a kis elsős és az ágya is tökéletes kuckónak bizonyult.

A szobáról készült aranyos cikket - mely egy Alexszel készített interjú eredménye - mindenkinek ajánlom elolvasásra! Nekünk nagyon tetszett! :-)

Az újságot még egy hétig lehet kapni az újságárusoknál (később a szerkesztőségben: info@amiotthonunk.hu), aki teheti vegye meg!

"/>
süti beállítások módosítása