d e ! s i g n

hnadesignstudio's professional blog

works

Mindig örömmel állok neki a lila felkéréseknek, így ez nem volt másként a most bemutatásra kerülő lila hálószobánál sem.
Sokan hihetik, akik a blogomat ismerik, hogy a lila a kedvenc színem, de ez nem így van. A kedvenc színem a tarka.
Visszatérve a lilára, elmondhatjuk róla, hogy kevés olyan szín van, amely ennyire varázslatos, misztikus, mély és különleges. Számtalan árnyalata van, amely izgatja szervezetünket, és akadnak olyanok is, melyek éppen hogy nyugtatják. A most bemutatásra kerülő lila hálószobába a sejtelmes, izgalmas és varázslatos árnyalatát álmodtuk meg a lakókkal, akik nem kis örömmel szoktak nyugovóra térni ide, amit nem csodálok, hiszen én is ezt tenném, ha itthon legális lenne ez a szín.
A terv már ismerős lehet azoknak, akik átnézték a portfóliónkban a referencia menüpontot. Érdemes átkattintani megnézni, hogy hogyan alakult ki a végleges állapot a tervekhez képest Anita jó ízlésének köszönhetően és hozzá értő keze nyomán. Mivel a fal egy igen mély, bársonyos árnyalatot kapott, így a fekete színt redukálni kellett, ennek köszönhetően a fekete világítótestek helyett kristályok kerültek mindenhova, az ágy végébe lóca költözött és a családi képek összezsugorodtak és a komódon pihennek, de mindezektől eltekintve egészen hasonlóak a végleges állapotot tükröző képek, amik főként Anitának köszönhetőek és a tervek, amiket pedig mi készítettünk a házaspárnak.

A cél az volt, hogy a vályogház minden szépségét és értékét megmentsük és lehetőség szerint az eklektikus stílusban megálmodott enteriőrben helyet kapjanak antik tárgyak, régi vagy régies bútordarabok a modern hangulatú berendezési tárgyak között.

Az ablak alatti kis ülőfülkéket a háziasszony álmodta meg, nem kis örömünkre, hiszen ez a hálószobáknak a legkedvesebb tulajdonságaihoz járul hozzá, úgy mint meghittség és kuckósság.

A kép jobb oldalán lévő ajtó egy szép és tágas gardróbba vezet.

A falon látható tojás alakokból összeálló tükör kihagyhatatlan volt.

Az ágy mögötti tapéta annyira csodás élőben, hogy kár lett volna csak az ágy és éjjeliszekrények mögé tenni. Pompázatosan mutat a teljes falon.

A sminkasztal a különleges székkel az egyik legszebb része a szobának. Nyilvánvalóan ez a gyönyörű virágnak is köszönhető.

Egy hangulatkép a szépséges növénnyel a központban.

Háttérben a képkeretet imitáló fali polcocska.

Az álomszép csipketapéta és az ágy találkozása. A csipke a párnákon a tapéta mintájának köszönhetően adta magát, sőt a szoba többi részén is megjelenik.

Díszpárnák.

Csipketapétához csipketerítő.

Hangulatkép háttérben a pipereasztallal.

Hangulatkép előtérben az éjjeliszekrény húzókájával.

Lány óra a lány oldalon.

Fiú óra a fiú oldalon.

Díszdobozok az ékszereknek.

A fali polcocska pár kedves emlékkel és tárggyal.

Kalaptartó doboz a Vateráról.

Még szebb kalaptartó doboz a Vateráról.

Családi emlékek, apró, színben harmonizáló ékszerek.

Az állólámpa közelről. Érdekessége a világítótesteknek, hogy bár úgy tűnik egy családból származnak, az igazság az, hogy mind különböző cégek termékei.

A ház urának lila kedvence. Ha tehette volna a sokkal nagyobbat veszi meg, de azért így is látványelemnek mondható ez a kis jószág. (Nem mellesleg nekem a kedvenc képem.)

Hátulról is nagyon bájos a kis háziállat.

A legérdekesebb része a falszínnek, hogy a gazdag pigmenteknek köszönhetően nagyon különlegesen veti a fényt, így a szoba, mint most majd láthatjuk, egészen más (lilásbordó) árnyalatúvá válik amint fényt gyújtunk, ezáltal sokkal melegebb a hatása.

Sajnos a holker díszléc hangulatvilágításának távirányítója elkeveredett, így nem tudtuk felkapcsolni a fotózásra. Később remélem tudom majd pótolni.

A Tiffany tolóajtó egyedileg készült ólomüvegből.

A lánysarok hangulatfényben.

Díszpárnák háttérben az éjjeli lámpával.

Lepkék hangulatfényben.

Kristályok hangulatfényben.

A szépséges kalapdoboz hangulatfényben.

Szobarészlet a tükörben.

És végül egy nagyon különleges fotó. Szobarészlet a tükrökben hangulatfényben.

Köszönet a ház lakóinak a megbízásért és külön köszönet a ház asszonyának, akit annyira fellelkesített a közös munka, hogy elkezdett lakberendező iskolába járni! Sok szép rajzot és kitartást kívánunk hozzá! :-)

"/>
süti beállítások módosítása