d e ! s i g n

hnadesignstudio's professional blog

works

Ha már jártál a blogomon, elképzelhető, hogy belebotlottál lila hálószoba, lila nappali és lila konyha válogatásaimba. A szín történetét, jelentését, hatását ezek bevezetőiben olvashatod. Ebben a cikkben a sorozat újabb részeként a fürdőszobákból gyűjtöttem össze párat. Vannak közöttük látványtervek is, de olyan jó minőségűek, hogy elsőre észre sem fogod venni melyikek azok. Most pedig következzenek a fürdők a lila szebbnél szebb árnyalataival megfestve.

A sötét orchidea szín mélységet ad a fürdőszobának, melyet a sok fehérrel alkotott kontraszt még jobban kiemel, a fekete pedig férfiasítja, hogy amennyire lehet, uniszex maradjon.

Ugyanannak a fürdőnek egy másik nézete.

A szürkés bíbor bútor szellős elhelyezésére még jobban rájátszik a lepkeszárny erezetét imitáló, több helyen megjelenő áttört minta.

A padlizsán lila, az űrlila és a sok másik lila árnyalat feketével, fehérrel kiegészülve nagyon impozáns látványt nyújt. Kellemes példa az elegáns eklektikára.

A szürkés levendula szín finom, puha érzetét tovább erősíti a szőnyeg és az antikolt bútorok. A fehér elemeknek köszönhetően mégsem érezzük túlzottan keletiesnek az összhatást.

A viharfelhő lila nagyszerűen mutat a viktoriánus stílusú szaniterekkel és a kockás padlóval.

A szürkés kékes lila igazán alkalmas modern összhatás létrehozására. Nagyobb mennyiséget is elbír a lilának ez az árnyalata.

Különös világba repít minket a sötét indigó csillámos falfelület. Az osztott nyílászáró és a fémkád érdekes kombináció, de végül is működőképes a kompozíció.

Van hogy csak fénnyel színezzük meg a környezetünket. Nappal ugyanaz a tér semleges színű elemekkel van tele. Az ufo lila fény izgalmas választás egy fürdőszobába.

A sárgászölddel és cirmos mozaikcsempével összetársított ciklámen lila nagyon vidám összhatást eredményez. Szingli lányok esetében könnyebben járható út.

A sötét kékes lila elemeket is tartalmazó mozaikcsempe nagyon elegáns megoldás. Különlegessége ennek a fürdőnek, hogy a padlón is ugyan az a mozaik van.

A padlizsán lila fehérrel és feketével fiatalos színkombináció. A berendezési tárgyak formáinak játékossága tovább élénkíti a teret.

Hasonlóan különleges mosdó padlizsán lila színben.

Szürkés ribiszke szín pirossal, fehérrel kiegészülve. Igazán vadító.

A régi darabokat remekül kiemeli a sötét ribiszke szín.

A metál szürkés lila istenien mutatna autón is (mondjuk az enyémen), de ebben a fürdőszobában is tökéletes választás volt.

Itt különböző lila árnyalatok kavalkádja látható, mégis csendes és nyugodt az összhatás (én mindenesetre szívesen relaxálnék itt).

A padlizsán lila fejedelmivé tesz egy helyiséget, főleg ha megfelelő társzíneket és berendezést kap maga mellé.

A kékes ibolya és ibolya szín nagyon modern színfoltjai ennek a fürdőnek. A kissé retró formák mellett is igazi high-tech a végeredmény.

A levendula lila budoáros hatású fürdőben vágyat érzünk az ellazulásra, pihenésre.

bordós lila fiatal párok ideális fürdő színe lehet, mivel elég távol áll a férfiak szemével lilának vélt többi színtől.

A fáradt lila nyugtató, ellazító hatású.

A szürkés lila tadelakt falak rusztikusak és mégis modernek.

Liláskék fal, tükörcsempe, kristály, üveg. Mi kellhet még egy glamour fürdőhöz?

Az orgona lila fiatalos, vidám, élénkítő hatású.

A sötét, szürkés mályva pedig komoly, megfontolt, de ugyanakkor érzéki szín. Nagyon jól mutat eklektikus fürdőkben.

A már-már űrlilába hajló indigó szín hipermodern hatást eredményez.

Végezetül egy igen különleges fürdőről látható két kép, ahol különböző buja lila árnyalatok egyéb színekkel és stílusokkal keverednek varázslatosan, mesébe illően.

Forrás 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25

"/>
süti beállítások módosítása