d e ! s i g n

hnadesignstudio's professional blog

works

Rég írtam, de nyaraltam, viszont még mindig a hatása alatt vagyok, valószínűleg ezért tettem fel tegnap egy gyönyörű türkiz zongorát a dekooderre, sok más szép zongora kíséretében és azért tetszett meg ma ez a lakás, mert gyönyörű türkiz kék a szekrény, akár a tenger. Ráadásul magasfényű. Nagyon szép darab.
Ez a japán lakás immár 30 éves, de az új tulajdonosok újraértelmezték, egyes dolgokat meghagytak, másokat átalakítottak. A lakáson átkanyargó beton gerenda eléggé meghatározó eleme az enteriőrnek. Ha valaki nem szeretné a betont, abban egyet kell értsünk, hogy ha csak a színeket és azok arányait nézzük, akkor nagyon is rendben van a betonszürke. A többi beton fehérre festett, így nagyon különleges felületek tarkítják a falat, mennyezetet. A székek a pagodák tetejére hajaznak, a kanapé egy kicsit ütött-kopott, otthonos. Kellemes látszó gépészeti megoldások, és egyéb, igazi japán brillírok elszórva itt-ott és a lakás máris a blogon. Élvezzétek a látványát!

Forrás

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a hna design Facebook táborához itt, hogy minden új cikkünkről és munkánkról értesülhess!

"/>
süti beállítások módosítása