d e ! s i g n

hnadesignstudio's professional blog

works

Ezt a londoni modern lakást sikerült egy leheletnyi színnel és pár igazán nem feltűnő régiséggel úgy megbolondítani, hogy szerintem sokan közülünk azonnal beköltöznének. A legtöbb helyiség gyakorlatilag monokróm, és a lakás központi helyisége is csak néhány kék villanással gazdagodik, de mégsem érezhető unalmasnak. Érdekesek a felületek, a minták, az anyaghasználat. Mindezek együttesen gondoskodnak róla, hogy egy percig se érezzük unalmasnak a látványt.

A nappali kandallófalán, a kandalló fölött és az azzal szemközti falon elhelyezett tükrök segédkeznek a tér megnövelésében. Az este felgyulladó falikarok különleges látványt nyújthatnak az enteriőrben.

Az emeleti műteremben készült festmények nagyon különlegesek, de nem feltűnőek. A sok törtfehér és bézs, a műszőr, a selyem lámpabura, a festett hajópadló és a kis kék szigetek nagyon megnyugtató szobát  eredményeztek.

A hálószoba ugyancsak egy nagyméretű, saját készítésű festménnyel büszkélkedhet. Az art decós tapéta és lámpák visznek némi bájt és kecsességet a szobába.

A fürdőszoba 2-féle kőhasználata igazán különleges összhatást eredményez.

A másik, nagyobb nappali is enyhe art deco beütést kapott. Itt is nagyon szépen keverednek a design tárgyak és a régi dolgok.

A másik hálószoba még az előzőnél is nyugodtabb, de legalább olyan kifinomult, mint nagyobb testvére.

A konyha lámpája igazi kuriózum. A megrágcsált pilleszékek különösen jól mutatnak a hasonló színű padlón és a magasfényű fehér, ultramodern konyha előtt.

Tulajdonképpen lehet, hogy a festő házigazda a gyerekszobában élte ki a színekhez való vonzalmát, mert úgy tűnik, a lakás összes színe ide költözött be. Nagyon szépek együtt a klasszikusok a gyermeki elemekkel.

A szinteltolásos műterem a sok apró, helyben készített festményével és az összefestett padlójával az izgalmasabb helyiségek közé tartozik.

Egyedül az előszoba az, ahol úgy érzem, a burkolat és a nagyméretű tükör is hibás döntés eredménye.

A kert pedig aprócska ugyan, de izgalmas és hangulatos, romantikus, és mégis nagyon modern. Tetszik. Remélem, Nektek is tetszett!

"/>
süti beállítások módosítása