d e ! s i g n

hnadesignstudio's professional blog

works

Az amiotthonunk 2011. szeptemberi száma egyik kedvenc munkánkkal a nyitó oldalán jelent meg és további érdekessége, hogy az újságban szerepel kisfiunk, Alex kalózos szobája is. Az újság online cikke itt található.

A lakás érdekessége, hogy tulajdonosai olyan otthon szerettek volna, ami nem jön szembe minden sarkon, továbbá, hogy a stílusváltás ellenére amit csak lehet, mentsünk át a régi otthonukból, illetve ha mód van rá, akkor régiségpiacon beszerzett elemek is kerüljenek betervezésre. Így történt, hogy két üvegasztal és a dísztárgyak zöme átjött az új otthonba - bár a legtöbb aranyra vagy perlbeigere lett lefestve, hogy passzoljon az új enteriőrbe. Az értékmentésnek szép példája például a karosszék a nappali részben, ami a Devecseri régiség piacról érkezett ide. A székek a Lotus homeból vannak, általunk választott huzattal készültek, a többi bútor pedig mind a hna design studio terve, beleértve a személyre szabottan készült, ergonómiailag a családoz illeszkedő kanapét is. A falra egyedileg tervezett festmény és falfestés került.

A lakás több, mint másfél évig készült, de a jelek szerint megérte, hiszen az amiotthonunk magazin címlapra érdemesnek ítélte.

Az újságot még egy hétig lehet kapni az újságárusoknál (később a szerkesztőségben: info@amiotthonunk.hu), aki teheti vegye meg!

"/>
süti beállítások módosítása